Pagini

12 august 2011

TV: 'Eureka' ajunge la final, 'True Blood' continua


Postul SyFy a anuntat ca, „din considerente economice”, este nevoita sa renunte la Eureka. Au indulcit pastila pentru fani subliniind ca serialul, aflat acum la cel de al patrulea sezon, va continua pe moment cu un episod special in decembrie si, anul viitor, cu 12 episoade ale celui de al cincilea sezon, la care se lucreaza in prezent.



Syfy nu a mai comandat un al saselea sezon din Eureka dar a comandat realizatorilor un episod special care sa inchida serialul.
Daca nu ati urmarit pana acum aceasta serie TV, trebuie sa aflati ca actiunea se petrece intr-un orasel numit Eureka (Evrika) ce este populat aproape in intregime de genii si savanti care lucreaza pentru mega-compania Global Dynamics, responsabila pentru cele mai importante descoperiri stiintifice din ultimii 50 de ani. 
In fiecare episod se petrece fie un accident misterios, fie o tehnologie este folosit, accidental sau intentionat, intr-un mod iresponsabil, iar seriful Jack Carter (Colin Ferguson) trebuie sa rezolve problema cu ajutorul locuitorilor.


Intre timp, HBO a anuntat ca a comandat inca un sezon, al cincilea, din serialul supranatural True Blood, difuzat si in Romania. Noul sezon va avea 12 episoade si va putea fi vizionat in 2012.
„Sunt incantat ca True Blood continua sa se bucure de o primire fenomenala atat din partea criticilor cat si a abonatilor nostri”, a comentat unul dintre presedintii HBO, Michael Lombardo.
True Blood, bazat pe cartile din seria The Southern Vampire Mysteries a lui Charlaine Harris (sunt publicate la noi de editura Leda) a fost foarte bine primit in ultimii ani, intr-o perioada in care noile carti si filme cu vampiri (de ex. Twillight) au prins foarte tare la public. Serialul are ca personaj principal pe Sookie Stackhouse (interpretata de Anna Paquin din X-Men), o chlenerita cu puteri telepatice ce se indragosteste de vampirul Bill Compton. Inca de la inceput, True Blood s-a bucurat de mare succes, si a primit pana acum un premiu Emmy si un Glob de Aur.
Cel de al patrulea sezon, bazat pe cartea Moarta pentru toti, a debutat pe HBO pe 26 iunie si a avut parte (la ei) de audiente foarte bune.