Pagini

3 octombrie 2010

Ozzy Osbourne, vircolac si vampir

La Bucuresti, Ozzy a facut ceea ce stie el cel mai bine: s-a dat in stamba si s-a acoperit de glorie. Si cum putem serba mai bine prima venire in Romania a Printului Intunericului decit alegind din 40 de ani de cariera doua melodii care il apropie pe Ozzy de interesele noastre fantastice?
Videoclipuri la un click distanta.

Iata in continuare piesa Bark At The Moon, de pe albumul cu acelasi titlu din 1983. Ozzy in plina glorie, acompaniat de o trupa de zile mari din care nu lipsesc chitaristul Jake E. Lee, basistul Bob Daisley, Don Airey la clape si Tommy Aldrige la tobe (in clip apare Carmine Appice). Videoclipul il prezinta pe Ozzy pe post de Dr. Jekyll numai ca, sub influenta elixirului consumat, nu se transforma in Dl. Hyde ci in vircolac. Se spune ca dupa ce a terminat filmarile, Ozzy, care pe vremea accea plutea intr-un ocean de alcool si drog, a refuzat sa iasa din pielea personajului: inca plin de blana si colti a inceput sa urle ca un lup, a muscat un cameraman de picior si a dat fuga astfel machiat la cel mai apropiat bar.


Ozzy Osbourne Bark At The Moon
Încărcat de C_M_A_C_. - Explore more music videos.

Al doilea clip ales aici prezinta un Ozzy mult mai matur si mai cumintit, in 1997, de pe albumul
The Ozzman Cometh. Videoclipul este excelent si prezinta resurectia unui Osbourne vampiric, intr-un decor inspirat direct din filmul Nosferatu al lui Murnau, un Ozzy intors pe Pamint direct pe esafod, in fata unei multimi furioase.


ozzy osbourne - back on earth
Încărcat de maiden666. - Watch more music videos, in HD!