Pagini

4 octombrie 2010

Short News: 4 octombrie

In meniul de azi: David E. Kelley trece de la Ally McBeal la Wonder Woman, s-a gasit o noua iubita pentru Spiderman si o mama pentru Justin Timberlake, Conan se pregateste de o continuare iar presedintele Lincoln pleaca pe urmele lui Van Helsing la vinatoare de vampiri.
  • Cea mai celebra supereroina din menajeria DC Comics, Wonder Woman, va fi eroina unui nou serial TV produs de (surpriza!) insusi David E. Kelley, producatorul lui Ally McBeal si sotul lui Michelle Pfeiffer. Kelley va scrie si produce noul serial pentru Warner Bros, care produc in acest moment cel de al 10-lea si ultim sezon din Smallville. Wonder Woman a mai fost protagonista unei serii TV in anii '70 (cu Lynda Carter in rolul principal). In ultimii ani, mai multi (Joel Silver, Joss Whedon) au incercat sa o aduca pe micile ecrane dar abia Kelley pare sa fi extras lozul norocos. Se spune ca in noul serial Femeia-Minune va fi si ea o avocata de succes dar, pe ansamblu, personajul va fi cit mai fidel posibil celui din comics-urile de la DC. Iata cum arata Wonder Woman in anii '70:



    • Studiourile 20th Century Fox au cumparat drepturile de adaptare a romanului Abraham Lincoln: Vampire Hunter a lui Seth Grahame-Smith, pentru un proiect 3D regizat de Timur Bekmambetov si produs de Tim Burton. Povestea inventata de Grahame-Smith este cit se poate de bizara: partea ascunsa a vietii lui Abraham Lincoln care ar fi fost, nici mai mult nici mai putin, decit un neindurator vinatori de vampiri! Tot Smith este autorul altei carti, Mindrie si prejudecata si zombi care si ea va fi adaptata, cu Natalie Portman in rolul principal. Ambele carti au fost best-seller-uri in Statele Unite.
    • Producatorii de la Sony i-au oferit actritei Emma Stone (Zombieland) rolul feminin principal - Mary Jane, iubita lui Peter Parker - in viitorul reboot 3D al lui Spiderman. Reamintesc aici ca Sony a anulat planurile unei a patra serii din Omul-paianjen dupa retragerea regizorului Sam Raimi, dar a pus aproape imediat un alt film, evident 3D, care sa ia de la inceput povestea supereroului.
    • Olivia Wide (in virsta de 26 de ani) va juca rolul mamei lui Justin Timberlake (29 de ani!), in viitorul film al lui Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War), I'm Mortal, un thriller SF a carui actiune are loc intr-o lume in care oamenii nu mai imbatrinesc dupa 25 de ani, cei bogati sint nemuritori, cei saraci abia pot trai iar timpul a devenit moneda curenta.
    • Noul film ce il are ca erou pe Conan Barbarul inca nu a vazut lumina marilor ecrane ca se vorbeste deja de un Conan 2 la care ar fi inceput deja sa se scrie scenariul. Viitorul film este chiar bazat pe o poveste originala a lui Robert E. Howard, creatorul personajului, lucru rar fiindca, pina acum, filmele cu celebrul barbar s-au departat simtitor de materialul de baza.
    • Pe net au aparut deja primele poze de pe platurile unde se filmeaza X-Men: First Class, al cincilea film din seria X-Men si prequel al primelor trei. Filmul este regizat de Matthew Vaughn (Stardust, Kick-Ass), ii are in rolurile principale pe James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon si trebuie sa aiba premiera americana pe 3 iunie 2011. In poza de mai jos ii puteti vedea pe James McAvoy in rolul unui tinar Charles Xavier si pe Rose Byrne ce o interpreteaza pe mutanta Moira Mac Taggert. Restul pozelor au fost retrase repede, la solicitarea reprezentantilor 2oth Century Fox.