Pagini

8 iunie 2011

Short News: Doctor Who, Captain America, Tron 2

Matt Smith nu renunta la Tardis, Disney nu renunta la Tron, Doug Liman s-a saturat de actiune si vrea si niste SF iar cel mai patriot supererou american se pregateste de premiera.


DOCTOR WHO
Vesti bune de la BBC: Matt Smith il va juca pe Doctorul Who pentru alte 14 episoade - ceea ce inseamna un al saptelea sezon de 13 episoade plus traditionalul episod special de Craciun.
Vestea a fost data de Sam Hodges, un sef BBC, pe contul lui de Tweeter, pe care anunta ca a fost comandata deja noua portie de aventuri in spatiu-timp. La scurta vreme, producatorul serialului, Steven Moffat, a confirmat si el pe Tweeter noul sezon.
Stirea reuseste sa calmeze putin fanii care se temeau ca la finalul actualului sezon Matt Smith va parasi serialul (a dat de inteles deja ca ar fi interesat sa isi continue cariera la Hollywood). De asemenea, exista indicii serioase despre posibila iesire din serial a lui Amy si Rory.
Pe moment, sezoanele vechi din "Doctor Who" (cele cu David Tennant) pot fi urmarite pe AXN, sambata si duminica, iar noile sezoane, evident, pe net.

DOUG LIMAN
Regizorul responsabil de primul "Bourne" si de "Dl. si d-na Smith" pregateste o poveste SF numita "Luna", o poveste cu un grup de savanti renegati ce construiesc o nava si care incearca sa "recolteze" o misterioasa sursa de energie generata de suprafata lunii. Pentru rolul principal s-au aliniat deja la selectie Bradley Cooper ("Marea mahmureala"), Chris Evans ("Captain America", "Cei 4 fantastici"), Andrew Garfield, Emile Hirsch si Chris Pine ("Star Trek").

TRON LEGACY 2
Desi "Tron Legacy" nu a fost chiar hit-ul mondial pe care il astepta Disney, sutele de milioane incasate au fost suficiente pentru a-i face pe sefii de studio sa dea unda verde unei continuari. Mai nou, un anume David DiGilio a fost angajat in echipa de scenaristi care au primit sarcina de a-si imagina viitorul episod din serie si un posibil al treilea episod.

CAPTAIN AMERICA
Studiourile Marvel au mai dat publicitatii trei noi spoturi TV cu "Captain America" in care Steve Rogers (Chris Evans) arata ce action-hero redutabil este. Plus: primele imagini ale intalnirii dintre Capitan si Red Skull (Hugo Weaving).