Pagini

30 iulie 2011

Regizorul lui 'Hostel' pregateste un parc de distractii de cosmar


Studiourile Universal, prin traditie amatoare de film horror, sunt gata sa il lase pe regizorul Eli Roth, autorul sadismelor din seria Hostel, sa realizeze cel mai ingrozitor divertisment pentru Halloween.

Eli Roth pe platourile de la "Hostel"
Pe Eli Roth il stiti ca actor, in rol de vanator de scalpuri din Inglorious Basterds dar el a devenit faimos ca regizor al unor filme horror care au cimentat reputatia subgenului numit „torture porn”, asa cum sunt cele doua episoade ale seriei Hostel.
In aceasta vara, studiourile Universal i-au propus lui Roth sa realizeze un parc de distractii care sa dea cosmaruri vizitatorilor. Parcul se va humi Hostel: Hunting Season, este conceput ca un labirint inspirat de scenele din film, si trebuie sa fie gata pana sezonul Noptilor de Halloween Universal din acest an. Practic, cei care viziteaza acest parc trebuie sa traiasca acelasi sentiment de groaza pe care il simt personajele din Hostel atunci cand realizeaza ca pensiunea slovaca in care s-au cazat este, de fapt, terenul de distractie pentru bogatasii ce platesc pentru a tortura si ucide victime nevinovate.
„Este visul devenit realitate al oricarui fan al filmelor horror!”, a comentat Roth pentru revista Variety.
In trecut, Universal au mai realizat astfel de parcuri de distractie bazate pe seriile de filme Saw si Vineri 13, si urmeaza sa realizeze unul inspirat din viitorul remake al lui The Thing.