Pagini

16 august 2011

Daniel Radcliffe are probleme cu fantomele


Exista viata dupa Harry Potter? Da, iar pentru Daniel Radcliffe asta inseamna o confruntare cu stafiile... Mai precis, noul film - o noua poza tocmai a aparut pe web si o vedeti dupa jump - in care joaca fostul vrajitor de la Hogwarts este The Woman in Black, un film horror clasic in vena gotica, bazat pe un roman din anii 1980 scris de Susan Hill si produs de legendarele studiouri Hammer, reactivate de ceva vreme.



In cartea/filmul The Woman in  Black, un tanar avocat din secolul al XIX-lea, Arthur Kipps (Radcliffe) primeste misiunea de a merge intr-un colt indepartat de Anglie pentru a pune ordine in hartiile unui client proaspat decedat. Pe masura ce lucreaza singur intr-un conac batran si izolat, Kipps incepe sa scoata la lumina secrete tragice iar nelinistea lui creste pe masura ce descopera ca satul din apropiere este tinut ostatic de fantoma razbunatoare a unei femei.
Romanul lui Susan Hill a mai fost adaptat si ca piesa de teatru si ca film de televiziune, in 1989. In noul film, alaturi de Radcliffe mai apar Ciaran Hinds, Janet McTeer si Liz White iar premiera trebuie sa aiba loc in februarie 2012.
Trecand peste faptul ca Radcliffe ar putea rezolva problema cu un "expecto patronum!" bine tintit, abia astept sa vad un horror gothic (n-am mai vazut unul bun de la Sleepy Hollow incoace).