Pagini

12 august 2011

Din spatele gratiilor, Wesley Snipes se gandeste la 'Blade'


Poate va aduceti aminte ca actorul american a intrat in inchisoare in 2010, pentru ca nu si-a platit cum trebuie impozitele, si va sta acolo pana in iulie 2013. Din celula, Snipes a vorbit intr-un interviu despre planurile lui de viitor, subliniind ca ar fi incantat sa realizeze un alt film din seria Blade.

„Ar fi frumos sa punem in practica o parte dintre planurile pe care le aveam pentru Blade si pe care n-am avut sansa sa le concretizam”, spune actorul. „In conditii bune, cu echipa cea mai potrivita, as face alt film din serie. Dar, sa nu ma intelegeti gresit, nu depind de acest personaj. Am mai multe proiecte pentru viitor, plus un personaj in lucru care ii da ceata lui Blade!”.
De asemenea, Snipes e suparat ca oamenii nu recunosc meritul lui Blade de a fi contribuit la propulasarea filmelor cu supereroi in noul mileniu.
„Unii uita sau trec cu vederea contributia mea/noastra la acest trend”, spune el. „Comunitatea gamerilor, oamenii de pe strada stiu, si ne dau creditul meritat dar lumea filmului ne considera «copilul vitreg si urat», atunci cand vine vorba despre supereroi”.
In 1998, cand primul Blade a avut premiera, filmul cu supeeroi nu era in cea mai buna forma, dupa dezastrulele financiar si artistice al lui Batman si Robin si al lui Spawn. Blade insa a avut un succes consistent si a dat nastere uneio francize. Un an mai tarziu, a aparut primul X-Men si abia dupa Spider-Man.