Pagini

15 august 2011

Pe scurt: Austin Powers, Lone Ranger, Terminator 5


Justin Lin (Fast and Furious 5) a inceput deja lucrul la cel de al cincilea Terminator. El a declarat ca s-a intalnit si s-a consultat cu Arnold Schwarzenegger si cu James Cameron, neoficial. Despre Arnold se spune ca ar putea sa joace in Terminator 5; Cameron, pe de alta, parte, nu va avea nimic de a face cu acest film, a oferit doar consultanta pe gratis. Lin s-a retras recent din postul de regizor al remake-ului lui Highlander.


Mike Myers a semnat deja contractul pentru al patrulea episod al seriei de parodii la James Bond, Austin Powers. Acum cativa ani, Myers spunea ca lucreaza la un scenariu ce se va concentra mai mult pe Dr. Evil decat pe Powers.

Productia la Lone Ranger, o adaptare a unui celebru serial western- ce urma sa fie realizat de Gore Verbinski, cu Johnny Depp - a fost oprita de studiourile Disney din motive de buget urias (250 milioane) si din cauza filmelor John Carter si Oz - The Great and Powerful, doua superproductii fantastice care capteaza deja toata atentia si fondurile studioului.