Pagini

10 august 2011

Short News: Resident Evil, Planeta Maimutelor, Catwoman, Elysium, etc.

Catwoman arata degetul mijlociu, maimutele si strumfii pun la cale cate o continuare, posturile TV americane ar mai vrea niste horror, Jodie Foster e presedinta extratrestra iar Bruce Willis vrea leafa de colonel. Plus: Cine mai omoara morti-vii in ultima vreme?


 Harrison Ford, ucigasul de Strumfi, are ghinion: se face o continuare la Strumfi, si ea va vedea lumina marilor ecrane pe 2 august 2013.


Prima poza ce o prezinta pe Anne Hathaway in costumul lui Catwoman, in viitorul The Dark Knight Rises, a aparut pe net saptamana aceasta iar site-ul MTV News a strambat din nas. Auzind aceasta, actrita nu a intarziat sa replice: „Celor carora nu le-a placut poza le spun ca n-au vazut nici macar 10% din ce poate face costumul ala. Celor care le-a placut le spun ca au gust!”. In alta ordine de idei, site-ul Batman News pretinde ca rolul lui Catwoman din viitorul Batman este unul dintre cele mai bine scrise din intreaga serie, ceva aproape „peste Joker”, iar TMZ are un videoclip simpatic, cu un mic accident de la filmari.

Continuarea Planetei Maimutelor
Acum ca Rise of the Planet of the Apes s-a dovedit a fi un succes, regizorul Rupert Wyatt a prins curaj si a povestit site-ul Bleeding Cool ce idei faine are pentru un al doilea film din seria proaspat „reboot-ata”. Ce ar putea urma, in cuvintele regizorului:

  • O versiune al clasicului Full Metal Jacket (filmul lui Stanley Kubrick despre Vietnam – n.n.) dar cu maimute. „Am putea porni povestea la 8 ani de la sfarsitul actualului film si am putea arata o noua generatie de maimute, poate prinse intr-un conflict cu oamenii si prezentandu-le teama, la fel ca teama tinerilor soldati de azi, trimisi in razboaie”.
  • Un soi de film cu spioni: „Maimutele au pus stapanire pe orasele oamenilor si, ajunse intr-un mediu uman si interactionand cu oamenii si cultura lor, evolueaza. Spionii se afla in solda maimutelor, lucrand contra oamenilor, oamenii ar putea locui in subteran si ies la suprafata numai cu masti de gaze, ceea ce ii dezumanizeaza".
 
Realizatorii lui G.I. Joe 2: Retaliation au ajuns la concluzia ca au neaparata nevoie de serviciile lui Bruce Willis pe care il curteaza in prezent (adica negociaza o leafa pe masura) pentru rolul generalului Joe Colton, originalul G.I. Joe.

Ghici cine se intoarce sa omoare zombi? Milla Jovovich in partea a cincea din Resident Evil, scris si regizat, ca de obicei, de sotul actritei, Paul W.S. Anderson. Premiera: 14 septembrie 2012.

Un Frankenstein Modern
Postul NBC a dat comanda de un scenariu pentru o noua serie TV care sa aduca romanul clasic al lui Mary Shelly, Frankenstein, in zilele noastre. Este posibil ca, in urma succesului serialului The Walking Dead, horror-ul sa isi faca o revenire pe micile ecrane din moment ce postul FX lucreaza si ei la o drama de groaza in 13 episoade numita American Horror Story.

Brad Pitt contra mortilor vii
Paramount Pictures a anuntat ca 21 decembrie 2012 va fi data premierei lui World War Z, o adaptare a unei carti despre razboiul dintre oameni si zombi. Iata si doua poze de pe platouri cu Brad Pitt, care detine rolul principal.




Vesti bune: Robert Rodriguez a anuntat ca scenariul pentru Sin City 2 este gata si ca banii de film tocmai au intrat in conturi. Lucrurile stau la fel si pentru Machete 2, minus scenariul la care se mai munceste.

Imagini din „Elysium”
Asa se numeste noul film (SF, evident) al lui Neil Blomkamp, regizorul lansat pe orbita de succesul lui District 9. Despre Elysium se stiu putine: ca actiunea se petrece peste 100 de ani, ca Jodie Foster joaca rolul sefei unei planete extraterestre si ca Matt Damon va fi un fost detinut. De asemenea, clipul viral de mai jos, lansat la ComicCon sugereaza ca subiectul are legatura cu colonizearea unei alte planete. Dupa clip puteti vedea primele imagini de pe platouri, cu Matt Damon ras in cap.