Pagini

31 octombrie 2011

Evil Dead a implinit 30 de ani si se pregateste de un remake de groaza

Filmul The Evil Dead, capodopera horror cu care a debutat Sam Raimi in 1981, traieste o a doua tinerete dupa trei decenii de viata si se pregateste sa revine pa marile ecrane in forma updatata. Video, muzica de Queen si alte informatii dupa jump.

The Evil Dead l-a lansat pe Sam Raimi, l-a transformat pe actorul Bruce Campbell in icon horror si l-a bagat in sperieti pe Stephen King. A fost urmat de doua continuari si mai bune decat originalul care au casatorit cu succes groaza si comedia. Cu ocazia Halloween-ului si a acestei aniversari, site-ul JoBlo a realizat un omagiu pe care il puteti vedea mai jos.



Intre timp, pe la Hollywood se lucreaza la un reboot al acestui film legendar, in regia unui tip putin cunoscut, Fede Alvarez. E ceva de care ar trebui sa ne temem, de fiecare data cand Hollywood-ul a facut asa ceva, "reboot" s-a pronuntat "rebut" (ati vazut noul Nightmare on Elm Street cumva?)
Oricum, se zice ca Evil Dead cel nou va fi aidoma cu cel vechi (cu efecte speciale la nivelul zilei) dar exista o mica diferenta (se pare ca exista si un subplot cu droguri pe acolo) si o mare deosebire: pana acum, din cate se stie, lipsete chiar miezul si nucleul seriei, Ash (Bruce Campbell), neinfricatul luptator cu demonii, deaditii si toate celelalte creaturi moarte si rele.