Pagini

25 octombrie 2011

Trailer: ‘The Avengers’ – inflatia de supereroi Marvel arata mult mai bine din Suedia

Primele secvente din ceea ce ar trebui sa fie apogeul invaziei Marvel pe marile ecrane, The Avengers, a vazut lumina netului in octombrie. Filmul lui Joss Whedon (creatorul serialelor Buffy si Firefly) are un subiect simplu si eficace: zeul Loki vrea sa distruga Pamantul iar Nick Fury (Samuel L. Jackson), directorul agentiei S.H.I.E.L.D. stie ca, pentru a-l opri, trebuie sa adune o echipa de supereroi din care sa faca parte Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) si Hawkeye (Jeremy Renner). Batalia finala se da pe marile ecrane in mai 2012.




A doua echipa
Cei de la Marvel sunt atat de convinsi ca filmul va fi un mare succes incat se gandesc deja la continuare si stabilesc acum ce supereroi vor forma a doua echipa Avengers. Directorul executiv Kevin Feige de la Marvel a confirmat ca un film avand ca personaj pe Doctor Strange a intrat deja in santier si ca personajul ar putea intra in Razbunatorii „faza doi”. Un Avengers 2 va fi realizat abia dupa Iron Man 3, Thor 2 si Captain America 2, deci orice plan poate fi posibil.

Varianta suedizata
Dupa ce aceste secvente au inregistrat un record de vizionari (cateva milioane), internetul a gazduit replica umoristica realizata de niste entuziasti cu un buget microscopic pentru Swedefest 8. Acesta e un festival ce se tine de doua ori pe an si este rezervat rezmatelor sau filmelor low-buget ce imita un film „real”. Numele festivalului vine de „sweded”, o replica din comedia Be Kind Reward, si vrea sa insemne ca filmele de acest gen arata atat de jalnic „fiindca sunt facute in Sudia”. Suna dement dar rezultatele sunt deseori amuzante: