Pagini

17 martie 2012

Pe scurt: 17 martie

Rodrigo Santoro, interpretul lui regelui person Xerxes în 300 dă de înţeles ar putea apărea în acelaşi rol în 300: Battle fo Artemisia, continuarea filmului din 2004 al lui Zack Snyder. Acţiunea din Battle of Artemisia se petrece în exact aceeaşi perioadă cu cea din 300 dar în altă parte a Greciei iar din ce spune Santoro se pare că realizatorii sunt încă blocaţi în faza de scenariu.

Robert Rodriguez, aflat la convenţia SXSW din Austin, a declarat că va realiza concomitant continările la Machete şi Sin City. Se pare că filmările la Machete Kills vor începe luna viitoare iar cele la Sin City 2 undeva prin vară ceea ce s-ar traduce prin premiere în 2013. De asemenea, Rodriguez a înfiinţat Quickdraw Animation, o casă de producţie prin care va realiza mult-aşteptata antologie Heavy Metal.

O nouă imagine din G.I. Joe 2 a apărut pe site-ul Total Film şi ea îl prezintă pe Snake Eyes într-un costum nou ce arată mai bine decât cel din primul film.



Alte două poze din Riddick 3. De data aceasta, avem parte de o poză cu o creatură cu dinţi mari şi ascuţiţi şi de prima imagine cu Katee Sackhoff (adică locotenentul Starbuck din Battlestar Galactica) care, aici, va fi Dahl, un "mercenar nordic" aflată pe urmele lui Vin Diesel.


Studiourile Lionsgate se pregătesc să “reboot”-eze franciza horror Leprechaun, despre un pitic malefic (jucat de Warwick Davis din Willow şi Harry Potter). Un film care, la data lansării sale, a fost primit destul de „amestecat” dar care a ajutat să debuteze o tânără actriţă numită Jennifer Anniston.

O fi seria Turnul întunecat capodopera lui Stephen King dar o adaptare cinematografică a acestui opus post-apocaliptic este greu de făcut. Planul iniţial era ca Universal Pictures să finanţeze realizarea a nu mai puţin de trei filme şi două mini-serii TV dar tot proiectul a picat din motive de bani. Din fericire, asta nu pare a fi sfârşitul pentru Turnul întunecat. Săptămâna aceasta a început să circule zvonul că Warner Bros ar fi gata să intre în joc şi să bată palma cu regizorul Ron Howard (Apollo XIII). Javier Bardem ar putea joca rolul principal, cel al pistolarului Roland Deschain.

Olandezul Tom Six, realizatorul oribilelor filme din seria Human Centipede, a vorbit recent despre un al treilea episod din serie unde vrea să prezinte un monstru anatomic realizat din peste 500 de oameni cusuţi unul de celălalt. “Va fi XXXL American Style!”, rânjeşte Tom Six. De asemenea, el spune că acţiunea din Human Centipede 3 va începe exact acolo de unde se sfârşeşte 2, cele trei filme putând fi vizionate împreună, asemenea centipezilor din poveste…



Jocurile foamei, filmul, a fost deja cenzurat în Marea Britanie! Mai precis, au fost tăiate şapte (în care se vedea ţâşnind singele dintr-o victima) pentru ca filmul să primească calificativul echivalent cu “interzis sub 12 ani”. Cu câteva săptămâni în urmă, acelaşi comitet de cenzori a tăiat şase secunde din Femeia în negru