Pagini

7 iunie 2010

Short News: Daniel Craig, Millenium, Sherlock Holmes 2, Logan's Run

Se pare ca James Bond însusi, Daniel Craig, negociaza acum o posibila aparitie în rolul principal în viitoarea adaptare americana a romanului Barbati care urasc femeile pe care se pregateste sa îl realizeze David Fincher (Benjamin Button, Alien 3). Personajul - ziaristul Mikael Blomkvist - a fost deja interpretat de actorul Michael Nyqvist în cele trei filme realizate anul trecut în Suedia, pe trilogiei "Millenium" a lui Stieg Larsson. Primul film, din cele suedeze, The Girl with the Dragon Tattoo (foto), va fi lansat în România pe 9 iulie. 

Warner Bros Pictures a anuntat ca Sherlock Holmes 2 va avea premiera pe 16 decembrie 2011. Va avea parte de o mare concurenta din partea altor filme cu premiera prevazuta în aceeasi data, anume Alvin and the Chipmunks 3D si Mission: Impossible IV.
 
Mega-producatorul Joel Silver a declarat recent ca remake-ul dupa un celebru film al anilor '70, Logan's Run va fi turnat în 3-D. "Lucram in prezent la un scenariu si vrem sa obtinem un mare film 3-D, unul care sa fie conceput si turnat în 3-D", a declarat Silver, citat de MTV News. Logan's Run este abia în preproductie. Regizorul ales deocamdata de producatori este Carl Erik Rinsch, al carui nume însa este trecut si pe proiectele de remake-uri ale filmelor 47 Ronins si Creature from the Black Lagoon, dar si o adaptare a BD-urilor cu Lobo.