Pagini

30 septembrie 2010

Short News: Daniel Radcliffe, Alien 5, Captain America, Gravity

Viata dupa Harry Potter este plina de stafii pentru Daniel Radcliffe, Captain America are un submarin pe cinste, actori cunoscuti vor sa joace in "Millenium" si "Gravity" iar jocul Myst va trece pe marile ecrane.



  • Au aparut primele fotografii ale lui Daniel Radcliffe intr-unul dintre rolurile sale post-Harry Potter, in filmul The Woman in Black. Este vorba de un film horror de epoca produs de Hammer Films, despre un avocat (Radcliffe) bintuit de un spectru, intr-un sat englezesc. Filmul este o noua adaptare a unui roman din 1983 scris de Susan Hill, si adaptat pina acum ca piesa de teatru (1989), piesa radiofonica (BBD, in 1993 si 2004) si film TV (1989).

  • Pe internet a aparut fotografia unui submarin (sus) de care se va folosi Captain America in filmul ce-l are ca erou si un clip (mai jos) cu Chris Evans, interpretul supereroului, filmind o scena de actiune.

  • Intr-un interviu acordat site-ului CraveOnline, se afirma ca Arthur Max, production designer pentru Ridley Scott se afla deja la studiourile Pinewood unde munceste din greu la design-ul viitorului prequel de la Alien.
  • In ciuda zvonurilor recente, se pare ca Natalie Portman isi negociaza totusi la singe rolul in Gravity, thriller-ul SF pe care il pregateste Alfonso Cuaron (Children of Man).

  • Veteranul Christopher Plummer (Dr. Parnassus) s-a adaugat lui Daniel Craig, Rooney Mara si Stellan Skarsgard pe lista actorilor ce vor aparea in noua adaptare a romanului lui Stieg Larsson Barbati care urasc femeile, pe care David Fincher il pregateste in Suedia.

  • Mark Johnson, producatorul celui de al treilea film din seria Narnia, Voyage of the Dawn Treader, a cumparat drepturile de adaptare pentru jocul Myst, unul dintre titlurile cu cel mai mare succes in anii '90.