Pagini

29 septembrie 2010

Short News: Avengers, Superman

DE LA "V" LA "A(VENGERS)"
La Hollywood se zvoneste ca actrita Morena Baccarin (V, Stargate, Firefly) va face si ea parte din distributia mult-asteptatei productii The Avengers pe care Joss Whedon (Firefly, Buffy) o realizeaza pentru Marvel Studios. Baccarin va juca rolul personajului The Wasp dar, pina la o eventuala confirmare oficiala, zvonul e destul de dubios.
Nu trebuie uitat faptul ca, in septembrie 2008, si Eva Longoria a fost vazuta iesind din birourile Marvel avind sub brat un teanc de comicsuri cu The Wasp. Intre timp, Mark Ruffalo, care l-a inlocuit pe Ed Norton in rolul lui Hulk, a declarat ca personajul va fi realizat prin motion-capture iar regizorul Joss Whedon spune ca va face tot posibilul pentru a jongla intre scenele de actiune cu multe efecte speciale si numarul mare de personaje care vor aparea in film. 



  • Dupa ce a reinviat filmul cu pirati in cele trei Pirates of the Caribbean, regizorul Gore Verbinski se gindeste serios sa realizeze, tot pentru studiourile Disney, o noua versiune a lui The Lone Ranger, un celebru personaj mascat care imparte dreptatea in Vestul Salbatic. Proiectul i-ar permite lui Verbinski sa refaca echipa cu Johnny Depp despre care se spune ca ar fi interesat sa-l joace pe Tonto, companionul indian al justitiarului.
  • Numele autorului lui Pi si Black Swann a fost adaugat pe asa-zisa lista a regizorilor avuti in vedere pentru a realiza asteptatul reboot al lui Superman, alaturi de cele ale lui Tony Scott, Jonathan Liebesman, Duncan Jones, Matt Reeves si Zack Snyder. Filmul va fi produs de Chris Nolan care, referindu-se la scenariu, a declarat "we have a fantastic story".
  • Josh Holloway, unul dintre starurile seriei Lost a esuat recent pe genericul celui de al patrulea film din seria Misiune imposibila, produs de J.J. Abrams si regizat de Brad Bird (Ratatouille, The Incredibles). Alaturi de el, din distributie mai fac parte, pe linga Tom Cruise, Simon Pegg, Paula Patton si Michael Nyqvist (Millenium).