Pagini

2 octombrie 2010

Short News: 2 octombrie

Un nou agent se alatura Oamenilor in Negru, fanii din New York se pregatesc de prima intilnire cu The Thing, Sam Raimi pregateste o invazie extraterestra, Tom Hanks viseaza la un viitor electric iar Roland Emmerich vrea sa-l duca pe Will Smith la Casa Alba.

  • Pe la Hollywood umbla birfa ca insasi Nanny McPhee, adica actrita Emma Thompson, se afla in negocieri pentru un rol in viitorul film, al treilea, din seria Man in Black/Barbati in negru. In acest film, agentii Jay (Will Smith) si Kay (Tommy Lee Jones) se intorc in anii '60 pentru a pune mina pe un derbedeu extraterestru (Jermanine Clement) cu ajutorul versiunii mai tinere a lui Kay (Josh Brolin). Thompson va fi Oh, un agent MIB din anii '60. Filmul va fi regizat tot de Barry Sonnenfeld iar scenariul ii apartine lui David Koepp.
  • Primele secvente din mult-asteptatul prequel al clasicului John Carpenter's The Thing vor fi prezentate publicului pe 9 octombrie, la conventia New York Comic Con, in prezenta actorilor si realizatorilor. Filmul va avea premiera abia pe 29 aprilie 2011. 
  • Sam Raimi, regizorul lui Evil Dead si Spiderman, face echipa cu Bill Block, unul dintre producatorii lui District 9, pentru a aduce pe marile ecrane E.D.F., un thriller despre o invazie extraterestra. Filmul va fi produs de Warner Bros si nu va fi regizat de Raimi. E.D.F inseamna in cazul de fata Earth Defence Force, corpul de armata ce va lupta cu extraterestrii. 
  • Dupa sase ani de lucru, Tom Hanks se pregateste ca producator de lansarea, anul viitor, a lui Electric City, o serie SF de 20 de episoade a cite trei minute ce vor fi difuzate doar pe internet. Hanks spune ca seria a fost modelata dupa Star Trek-ul original pe care il descrie drept o aventura a naibii de buna. Actiunea din Electric City va prezenta o viziune foarte realista si serioasa, aproape de film-noir, a unui viitor care nu este o utopie disfunctionala, asa cum ne imaginam in mod normal ziua de miine. 
  • Intr-un interviu acordat MTV Movie Blog, regizorul Roland Emmerich a vorbit putin despre cele doua posibile continuari ale filmului Ziua Independentei pe care intentioneaza sa le realizeze cit mai repede. Emmerich sustine ca filmele se vor numi ID4-ever: Part I si ID4-ever: Part II si a dat de inteles ca, de data aceasta, personajul interpretat de Will Smith ar putea fi presedinte al Statelor Unite.