Pagini

2 octombrie 2010

Zvonuri de probleme de pe platourile noului film "Alien"

Surse apropiate productiei, citate de Scriptflags sustin ca regizorul Ridley Scott care pregateste viitorul film din seria Alien a intrat deja in conflict cu studiourile 20th Century Fox.Problema ar fi ca Scott doreste un buget urias, de 250 de milioane de dolari, si ca intentioneaza ca filmul sa contina un asemenea nivel de violenta incit s-ar impune sa fie interzis celor sub 18 ani. Cei de la Fox, pe de alta parte, n-ar avea de gind sa investeasca atitia bani si ar dori ca filmul sa capete un rating de 15.

Noul Alien, un prequel al filmului original, a fost anuntat oficial la sfirsitul lui 2009. Scenariul initial a fost scris de Jon Spaights dar a fost refacut in aceasta vara de unul din scribii seriei Lost, Damon Lindelof.

Intr-un interviu in The Independent Scott a decris noul sau Alien ca fiind "really tough, really nasty", subliniind ca James Cameron a ridicat foarte sus stacheta cu Aliens si Avatar.
 
(Alien 5) va fi partea intunecata a lunii, a declarat Scott. Vom vorbi despre zei si ingineri. Ingineri spatiali. Au fost alienii conceputi ca o armta biologica? O biologie capabila sa distruga viata de pe o intreaga planeta?