Pagini

9 iunie 2011

Short News: Asteroizi, Harry Potter, Darren Aronofsky, Indiana Jones 5


Roland Emmerich se joaca cu asteroizii in praful stelar, Anne Hathaway este periculoasa, Indiana Jones da din coada a viata dar foarte incet iar Darren Aronofsky, dupa ce a ucis Lebada Neagra, vrea sa salveze toate animalele de pe Pamant. Ca supliment: Harry Potter si o noua serie de morti vii.

ASTEROIDS
Roland Emmerich ("The Day After Tomorrow", "2012") a gasit un nou scenariu catastrofic pe care sa-l puna in scena - vrea sa adapteze un mare joc video produs de Atari in anii '70, "Asteroids", in care scopul era sa distrugi toti bolovanii cosmici care iti ieseau in cale. Subiectul filmului e nitel mai complex: Pamantul a fost deja distrus iar rasa umana traieste in colonii intemeiate in centura de asteorizi, alaturi de o rasa extraterestra aparent benevolenta. Oamenii descopera insa ca alienii sunt baieti rai, ca tocmai ei au pus la cale distrugerea Terrei si ca, evident, vor sa stearga pe supravietuitorii umani de pe fata universului. Deocamdata, Emmerich se pregateste de premiera lui "Anonymous" un film despre adevaratul autor al operelor lui Shakespeare.

CATWOMAN
Un incident simpatic s-a petrecut pe platourile de filmare de la al treilea Batman, "The Dark Knight Rising". Tabloidul The Sun spune ca Anne Hathaway ("Alice in Wonderland"), care detine rolul lui Catwoman, turna o scena de bataie cand, din greseala, a infipt teava unui pistol in orbita unui cascador, lasandu-l pe bietul om cu un ochi umflat si vanat si cu o apriga durere de cap. Ca sa se scuze, Hathaway i-a oferit cascadorului un stilou cu penita de argint pe care a gravat: "Sa-ti amintesti ca nimeni nu loveste ca Anne!"

HARRY POTTER SI RELICVELE MORTII 2
Au fost date publicitatii nu mai putin de 11 postere al ultimului film cu "Harry Potter" care subliniaza faptul ca acest episod 7 bis va fi plin de actiune.

STEVEN SODERBERGH
Celebrul regizor american sustine ca vrea sa se retraga iar producatorul John Davis spune ca ultimul film al autorului lui "Ocean's Eleven" va fi "The Man from U.N.C.L.E.". o adaptare pentru marele ecran al unui celebru serial din anii '60 plin de spioni a la James Bond (Ian Fleming era unul dintre producatori - n.r.). Deja se zvoneste ca George Clooney va primi rolul principal.

THE WALKING DEAD
A aparut pe net prima fotografie oficiala din cel de al doilea sezon al laudatului serial cu zombi.


INDIANA JONES 5
Intre doua batai cu roboti, Shia LaBoeuf da de inteles ca un al cincilea "Indiana Jones" ar fi mai aproape de premiera decat s-ar crede. "Am vorbit cu Harrison Ford care sta multa in ultima vreme in sala de forta", spune LaBoeuf. "Zice ca nu a auzit nimic dar stie ca George Lucas iasi stoarce creierii sa gaseasca o noua idee de scenariu. Dar daca Harrison face multa gimnastica asta inseamna ca un film nu e chiar atat de departe..."

PAANI
Shekhar Kapur, regizorul care a realizat cele doua filme "Elizabeth" cu Cate Blanchett, lucreaza la "Paani", un film cu un buget micut, de numai 35 de milioane de dolari, care se anunta a fi un thriller distopic despre un viitor "teribil de apropiat" cand planeta va ramane fara apa.

NOAH'S ARK
Dupa corul de laude cu care a fost primit "Black Swan", regizorul Darren Aronofsky se poate ocupa linistit de "Noah", o repovestire a miticii istorii cu Noe si potopul. Aronofsky a scris deja o versiune de scenariu care, in prezent, este rescris de John Logan ("Gladiator", "The Aviator"). Pentru acest proiect, descris ca un "big fantasy epic", regizorul spera sa obtina un buget consistent, de 130 de milioane de dolari.