Pagini

7 iulie 2011

Prada piratului: Johnny Depp se pregateste de 'Piratii din Caraibe 5' dupa ce a facut avere din primele patru

Pirateria ramane o meserie tare banoasa, chiar daca acum se face la Multiplex. Asa se face ca Johnny Depp, cunoscut mai ales sub trasaturile capitanului Jack Sparrow, a dus acasa toata comoara din insula si se pregateste de o noua expeditie.

Anul trecut, Leo DiCaprio facea o avere gratie lui Inception al carui succes i-a bagat in cont 20 de milioane $ pe post de salariu, plus 30 de milioane procent din incasari. Totul s-a rotunjit cu vanzarile din DVD-uri si altele la frumoasa suma de 100 de milioane.
Anul acesta, regele (inca) neincoronat al incasarilor pare a fi Johnny Depp a carui parte din prada Piratilor din Caraibe 4 pare a ajunge, conform unor surse neoficiale, la 350 de milioane de dolari. Asta fiindca succesul monstruos al filmului, care a trecut de bara de un 1 miliard incasati, a multiplicat salariul initial de 50 de milioane $ al actorului (mai mult ca sigur ca suma repezinta veniturile pe care i le-au adus toate cele patru filme din serie).
Cu asemenea suma monstruoasa in cufere, este clar ca producatorul Jerry Bruckheimer a scapat de griji si poate continua seria. De aceea, de cateva zile, pe net circula zvonul ca Depp este gata sa semneze contractul pentru Piratii din Caraibe 5.