Pagini

5 iulie 2011

Short News: X-Men, Captain America, Torchwood, Men in Black 3


Mutantii profesorului Xavier sunt atat de prizati incat primesc o continuare si scene suplimentare pe DVD, Brad Pitt se bate cu zombi in Malta, agentii Torchwood se pregatesc de „Ziua Miracolelor”. In plus, veti afla cum se spune Captain America in ungureste.


X-Men: Continuarea

In vreme ce X-Men: Cei dintai isi continua parcursul in salile de cinema, studiourile 20th Century Fox baga in santier o continuare. Decizia aproape oficiala a surprins pe unii care considerau ca rezultatele financiare de pana acum ale filmului nu vor justifica un al doilea, eventual un al treilea episod. Adevarul este ca X-Men: First Class se descurca destul de bine la box-office dar respecta o tendinta tot mai conturata in ultima vreme: blockbusterele au incasari mult mai mari in lume decit la ele acasa, in SUA.

Tot X-Men

Studiourile Fox au mai anuntat ca DVD-ul cu X-Men: First Class va include si 13 scene cazute la montaj care vor prelungi filmul cu aproape 15 minute. Sunt in special scene cu agentul CIA Moira McTarget si dezvolta relatia ei cu prof. Xavier.

Captain America si politica globala

Era de asteptat ca un film cu un titlu atat de pro-american sa aiba oarece probleme de distributie internationala. Constienti de asta, cei de la Fox au dat voie distribuitorilor sa renunte la Capitanul America din titlu, daca situatia o cere. Pana acum, numai trei tari s.au folosit de aceasta permisiune: Rusia (ca, deh, or fi inca suparati), Ucraina (normal!) si Coreea de Sud (nu se stie de ce, gurile rele spun ca ar fi foc si para pe savantii americani care au creat monstrul din Host). Probabil va fi preferat titlul de First Avenger. In rest, filmul va purta numele de Capitanul America: Primul razbunator (Romania), Capitán América: El primer vengador (Mexic) si Amerika Kapitány: Az első bosszúálló in Ungaria.


World War Z

Au aparut primele imagini cu Brad Pitt pe platourile unde filmeaza World War Z, o bubuiala post-apocaliptica cu zombi, bazata pe un roman horror de Max Brooks. Pitt, 47 de ani, il interpreteaza pe autorul romanului care rataceste prin lume si strange povesti de la supravietuitorii celor zece ani de conflict cu mortii vii.




Torchwood: Miracle Day

Lumea se pregateste de noul sezon din Torchwood, excelentul spin-off al lui Doctor Who. Noua serie de zece episoade va debuta in SUA pe 8 iulie si pe BBC pe 14 iulie (si, imediat dupa, pe net). In America, postul Starz a aranjat deja cateva avanpremiere ale serialului in parteneriat cu un lant de cinematografe. In acelasi timp, Tom Spilsbury, editorul lui Doctor Who Magazine, a explicat pe Tweeter ca versiunile americane si britanice ale seriei vor diferi – in SUA au fost scoase anumite scene.



Fright Night

Remake-ul filmului horror din anii '80 se apropie de premiera 3D de pe 19 august (la ei). Cateva poze noi din film, care il prezinta pe actorul David Tennant, fostul Dr. Who, in rolul lui Peter Vincent, un vanator de vampiri fara voie.

Men In Black 3

Se lucreaza in draci la cel de al treilea episod din saga celor mai secreti agenti din lume. Deocamdata, de pe platouri au scapat doar doua poze cu Will Smith conducand un vehicul ciudat.