Pagini

19 iulie 2011

'Total Recall', primele imagini: Colin Farrell arestat de „soldati imperiali?”


Au aparut pe internet primele imagini din remake-ul unui celebru film SF, Total Recall, a carui premiera este prevazuta pentru data de 3 august 2012. Desi a fost anuntat ca o versiune mult mai „pamanteana” a filmului original, aceste imagini, in care Colin Farrell este arestat de personaje in uniforme foarte asemanatoare cu cele ale soldatilor imperiali din Star Wars, sunt destul de suprinzatoare.

Realizatorii noului Total Recall spun ca filmul va fi mult mai fidel textului original (povestirea „Amintiri garantate” de Phillip K. Dick poate fi citita in volumul „Furnica electrica” aparut la Nemira) decat filmul din 1989, cu Arnold Schwarzenegger. Acum, rolul lui Arnie i-a revenit lui Colin Farrell care il joaca pe Douglas Quaid, omul care se viseaza agent secret pe Marte si descopera ca stie mai multe decat isi aminteste. In noul film actiunea nu se desfasoara deloc pe Marte; avem in schimb o distributie foarte apetisanta - Jessica Biel, Ethan Hawke, John Cho, Kate Beckinsale si Bill Nighy – iar regizor este Len Wiseman, creator si realizator al seriei Underworld si sot al lui Kate Beckinsale.

De asemenea, cu cateva zile in urma, site-ul Aintitcool a pus mana pe mai multe imagini de pe platourile unde se filmeaza Total Recall. Postarea a disparut intre timp dar imaginile pot fi vazute mai jos.