Pagini

19 iulie 2011

Primele imagini din noul Batman, sub semnul distrugerii


Proiectat inainte de ultimul Harry Potter, primul teaser de la Dark Knight Rises, al treilea si ultimul capitol din saga Batman, ajunge pe internet, dand primele indicii despre ceea ce a pregatit regizorul Christopher Nolan intr-unul dintre cele mai asteptate filme ale anului urmator.


Triumful financiar al lui The Dark Knight, urmat de succesul surpriza al lui Inception, face ca interesul pentru viitorul Batman sa fie maxim. Filmarile au inceput in Anglia in urma cu cateva saptamani, au continuat in SUA, dar putine informatii au ajuns la fani, pana cand un prim teaser a fost difuzat incepand cu 15 iulie, la cinema, inainte de noul Harry Potter. Cateva zile mai tarziu, teaser-ul a ajuns si pe net, in format HQ.
Ambianta acestor prime secvente este foarte intunecata, in ton cu filmele lui Christopher Nolan. Celebrul regizor pare sa dea de inteles publicului ca viitorul film, un final de franciza, va sta sub semnul distrugerii. Alaturi de cateva secvente din Batman Begins, se mai pot vedea imagini cu comisarul Gordon pe un pat de spital si primele imagini din confruntarea lui Batman cu Bane, unul dintre personajele negative.