Pagini

28 octombrie 2011

Alice Cooper ii canta vampirului Johnny Depp in ‘Dark Shadows’

Remake-ul retro gotic la care tocmai lucreaza Tim Burton a mai capatat un element cu greutate in horror. Muzica si textul dupa jump.

Rocker-ul Alice Cooper, cel care a casatorit cu succes muzica hard rock cu filmele de groaza, a primit un rol in filmul pentru marele ecrane bazat pe popularul serial Dark Shadows din anii ’70.
Cooper va interpreta o versiune intinerita a sa, cantand hitul “No More Mr. Nice Guy”, la o gala organizata de personajul principal al filmului, vampirul Barnabas Collins, jucat de Johnny Depp.



 Muzicianul a vizitat deja platourile Pinewood unde decoratorul Rick Heinricks, care a creat universurile vizuale din Sleepy Horror, Piratii din Caraibe sau Captain America, a ridicat deja un conac bantuit, unde se va petrece actiunea filmului.
Alice Cooper nu e strain de marele ecran. S-a mai jucat pe el insusi in Wayne’s World si a mai aparut in Prince of Darkness (in rol de homeless ucigas) si in seria Cosmar pe Elm Street, unde l-a jucat pe tatal abuziv al lui Freddy Kruger.
Melodia “No More Mr. Nice Guy” a fost si ea prezenta intr-un film horror, in Shocker al lui Wes Craven, interpretata de Megadeth.
Cat despre Dark Shadows, comunicatul de presa sustine ca filmul “va viola” cinematografele in mai 2012.