Pagini

10 noiembrie 2011

Cine mai ucide in serie la cinema si la TV?

Daca, totusi, nu v-ati saturat de serial killeri, pregatiti-va de doua noi productii: un remake al unui film clasic si o serie TV cu doctorul Lecter. Doar nu credeati ca Elijah Wood chiar este un pasnic hobbit, nu?



Desi s-a lasat vazut recent din nou in hainele lui Frodo Baggins pe platourile Hobbit-ului, in Noua Zeelanda, Elijah Wood ramane un tip nelinistitor.
Dovada: va fi interpretul rolului principal in Maniac, un remake al unui sangeros film cu un ucigas in serie, realizat in 1980 de William Lustig, un clasic al genului "slasher".
In filmul original, ucigasul era un schizofrenic care vana si ucidea tinere in New York, ca razbunare pentru felul in care a fost abuzat de mama sa. Noul ucigas este la fel de deranjat la cap, numai ca se foloseste si de internet pentru a-si gasi victimele.
Nu trebuie uitat ca Elijah Wood a mai jucat un serial-killer (cu tendinte canibale) intr-un segment al popularului Sin City.


Dupa patru romane si cinci filme de cinema, celebrul doctor Hannibal Lecter isi muta teatrul de operatiuni pe micile ecrane.
In urma cu doua zile, postul NBC a acceptat proiectul scenaristului si producatorului Bryan Fuller (Star Trek: DS9, Heroes, etc) de a realiza o serie TV  de 13 episoade, deocamdata.
Fuller trebuie sa scrie acum aceasta serie iar daca scriptul initial va fi pe placul celor de NBC atunci se va trece direct la productie, fara realizarea preliminara a unui episod-pilot. 
Probabil, seria se va concentra pe tineretea lui Lecter, perioada cuprinsa intre Hannibal Rising si Dragonul Rosu, dar e greu de spus cine ar putea sa interpreteze acest rol ca sa fie la inaltimea lui Anthony Hopkins.