Pagini

3 noiembrie 2011

Pe scurt: 300 - 2, James Bond 23, Tintin 2, Clash of the Titans 2

Aflam cine ar putea fi noul "Leonidas", cum se cheama viitorul Bond, prima imagine dintr-o poveste de dragoste cu zombi si ce se mai intampla cu zeii din Olimp si cu Tintin.


300: BATTLE OF ARTEMISIA. Noul film bazat pe un album BD de Frank Miller va intra curand in lucru si incep sa se pomeneasca numele actorilor care ar putea face parte din distribuitie. Pentru rolul principal, cel al generalului Temistocle, se poarta negocieri cu australianul Joel Edgerton (Regele Arthur, Star Wars III, The Thing) dar nu este exclusa nici o aparitie a spartanului Leonidas (Gerard Butler). E prea devreme sa spunem asta dar noi stim deja raspunsul, a comentat producatorul Gianni Nunnari. Filmul va fi lansat in 2013.

JAMES BOND 23. Detaliile despre noul film se precizeaza: se va numi Skyfall, va fi regizat de Sam Mendes, filmarile au inceput azi (3 noiembrie) si se vor desfasura la Londra, in China si Scotia. Skyfall continua actiunea din Quantum of Solace dar nu are nicio legatura cu vreo carte de Ian Fleming.  In rolurile principale, alaturi de Daniel Craig, mai apar:  Ben Wishaw, Ralph Fiennes, Albert Finney iar Javier Bardem va fi principalul personaj negativ.

WARM BODIES. A fost facuta publica prima imagine promotionala pentru Warm Bodies un love-story cu zombies (!), bazat pe un roman post-apocaliptic de Isaac Marion. Filmul va avea premiera anul viitor, pe 10 august. Pe scurt: Un zombie numit R (Nicholas Hoult) se indragosteste de Julie (Teresa Palmer) dupa ce mananca creierul prietenului acesteiea si ii absoarbe amintirile. Regizorul Jonathan Levine sustine ca nu va miza numai pe romantism a la Twilight ci ca filmul va avea si horror si comedie in masuri egale. In plus, in alt rol, s-a ratacit John Malkovich.

INCLESTAREA TITANILOR 3. Desi al doilea film, Wrath Of The Titans, abia este in lucru cu premiera prevazuta pentru luna martie, scenaristii acestuia, Dan Mazeau si David Leslie Johnson, au primit propunerea din partea studiourilor Warner Brothers sa scrie si un al treilea episod din serie.

TINTIN 2. Scenaristul Anthony Horowitz (Crimele din Midsomer, Poirot) a explicat pentru BBC News ca inca nu se stie ce album BD al lui Herge va fi adaptat in continuarea succesului Aventurilor lui Tintin. Initial se vorbea despre albumul Prizonierii soarelui dar acesta va constitui baza celui de al treilea film cu Tintin.