Pagini

20 martie 2012

'Albă-ca-Zăpada şi vânătorul': fraţii Grimm în versiune 'Stăpânul inelelor'

Uitaţi de Oglindă, oglinjoară şi fanteziile de culoarea drajeurilor: în războiul Albelor ca Zăpada, Snow White and the Huntsman va câştiga coroana de regină a fantasy-ului! Un nou trailer lansat zilele acestea arată că până şi Hobbit are de ce să se teamă! Vezi după click:



Noul trailer al filmului Albă-ca-Zăpada şi Vânătorul e mai tenebros şi mai epic decât versiunea necenzurată a basmelor fraţilor Grimm şi oferă un contrast uriaş faţă de comedia frumoasă şi colorată cu Julia Roberts ce rulează în prezent pe marile ecrane.

Mai mult, secvenţele din această a doua "Albă ca Zăpada" dau de bănuit că s-ar putea ca în iunie să facem cunoştiinţă cu evenimentul fantasy al anului. Sau măcar cu cel mai bun film de gen până în decembrie, când va avea premiera prima parte din Hobbit.

Albă-ca-Zăpada şi Vânătorul este o versiune a celebrei poveşti realizată clar în stil Stăpânul inelelor. Aşa cum remarca un comentator american, chiar aduce aminte pe alocuri de cele câteva filme heroic fantasy din anii '80, mai ales de Legend (1985) al lui Ridley Scott.

E plin de bătălii, monştri, creaturi magice, are accente horror, iar Charlize Theron ar putea câştiga, fără doar şi poate, concursul de cel mai sexy Sauron!

P.S.: Trailer-ul arată atât de bine încât am uitat deja că Kristin Stewart joacă în seria Twilight!