Pagini

12 martie 2012

Short News: 12 martie

Carlton Cuse, unul dintre creatorii şi producătorii lui Lost, s-a adăugat echipei care pregăteşte Bates Motel, un nou serial al cărui episod-pilot se află în producţie la Universal Television. Bates Motel va fi un „prequel” al celebrului Psycho (cel al lui Alfred Hitchcok), şi va prezenta povestea „tânărului Norman Bates şi felul în care viaţa acestuia alături de mama lui nebună şi de iubitul ei l-au transformat într-un ucigaş în serie. Descris drept o combinaţie de Twin Peaks şi Smallville, Bates Motel, în caz că va fi preluat de un post TV, va fi prezentat iniţial sub forma unui sezon de şase episoade.

La Karlovy Vary, în Cehia, s-a terminat prima săptămână de filmări pentru Frankenstein’s Army, un horror de acţiune cu un buget mai mic dar cu un subiect interesant. Acţiune se petrece spre sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial când un grup de soldaţi ruşi descoperă în Germania un laborator secret în care naziştii făceau experimente pornind de la jurnalele doctorului Frankenstein, încercând să obţină o armată de susper-soldaţi din bucăţi de cadavre.

Schimbări de date: Dimension Films au anulat data premierei pentru noul Halloween 3D iar Sony a anunţat că aşteptatul remake/reboot al lui Robocop va fi lansat pe 9 august 2013. Noul film animat Cloudy 2: Revenge of the Leftovers va avea premiera abia pe 20 decembrie 2013.

Două noi poze de pe platourile din Vancouver unde se filmează Cronicile lui Riddick 3 şi-au făcut apariţia pe web, prezentându-i pe Vin Diesel şi pe regizorul David Twohy.



Studiourile Disney l-au angjat pe scenaristul Max Borenstein (care lucrează şi la proiectul fantasy The Seventh Son) să scrie un film de aventuri spaţiale ce se va numit Paladin. Despre Paladin se ştiu puţine – doar că se afla pe masa de lucru Disney de multă vreme şi că va fi o aventură spaţială de proporţii epice.

Un al cincilea film din seria Misiune: Imposibilă se află în lucru, conform  şefului Viacom, Phillipe Dauman.

Regizorul Joss Whedon refuză să spună cine sunt invadatorii extratereştri pe care îi vor înfrunta supereroii din echipa Răzbunătorii, în filmul omonim din această vară. Whedon a negat că extratereştrii vor fi Skrull-ii sau rasa The Kree, foarte populare în universul Marvel şi în seria The Avengers. De asemenea, a explicat că, în film, Iron Man va schimba mai multe armuri.