Pagini

12 martie 2012

Trailer: ‘Elfie Hopkins’, comedie cu canibali de suburbie

Realizatorii filmului Elfie Hopkins, descris de realizatori drept un „suburban cannibal mistery”, au dat publicităţii un nou trailer care anunţă o producţie ce aminteşte, surprinzător, de Tim Burton, cel de la începuturi.


Elfie Hopkins (Jamie Winstone) este o tânără de 22 de ani care iubeşte animalele şi trăieşte cu un tată zdrobit de suferinţă şi o mamă vitregă alcoolică. Mai ales, Elfie se visează detectiv particular. Împreună cu prietenul ei, Dylan, îi „investighează” pe locuitorii orăşelului în care trăieşte şi pe care îi enervează, acuzându-i de cele mai bizare delicte.

Viaţă localităţii este complet dată peste cap odată cu sosirea Gammon-ilor, o familie de orăşeni „trendy” care le oferă vecinilor vacanţe exotice peste tot în lume. Dar Elfie şi Dylan suspectează ceva necurat în această epidemie de excursii şi, de data aceasta, au dreptate căci membrii familiei Gammon sunt canibali permanent în căutare de carne proaspătă.

Elfie Hopkins este o producţie britanică, regizată de Ryan Andrews şi având în rolurile principale pe Ray Winstone (Beowulf, Indiana Jones 4), Jaime Winstone (fiica lui Ray), Steven Mackintosh, Rupert Evans. Va avea premiera mondială pe 20 aprilie.