Pagini

28 martie 2012

Trailer: Bun venit la 'Hotel Transylvania'!

Primele secvenţe din noul lungmetraj animat al tatălul lui Dexter şi Samurai Jack au fost făcute publice și ne arată cum se distrează monștri în vacanță. Urlete de râs și groază după un click:


Nu mai știam nimic despre genialul rus transplantat în SUA Genndy Tartakovsky, tăticul lui Dexter, Powerpuff Girls, Clone Wars (seria veche) şi Samurai Jack. E drept că, în ultimii ani, a bifat două eşecuri: a lucrat mult şi în zadar la o continuare a fantasy-ului Dark Crystal, iar noua lui serie, Sym-bionic Titan, a refuzat să aibe succes.

Dar nu e păcat că Sym-bionic Titan a fost anulat fiindcă, iată, Tartakovsky este liber să se ocupe de acest film de animaţie care adună toţi monştrii clasici din menajeria studiourilor Universal la resortul de vacanţă "horror inclusive" din Transilvania.

În film, Dracula deschide un hotel de cinci cranii - Hotelul Transylvania din titlu - şi se gândeşte să îşi cheme prietenii - Frankenstein, Mumia, Omul Invizibil, Vârcolacii şi pe toţi ceilalţi - să serbeze cu stil majoratul (adică a 118-a aniversare) fiicei sale, Mavis. Problemă: printre invitaţi se strecoară şi un turist tânăr american (cu vocea lui Adam Sandler dar cred că putem să îi iertăm asta lui Tartakovsky) iar Dracula trebuie să facă pe dracu-n patru ca cei doi tineri să nu se îndrăgostească.

Hotel Transylvania va avea premiera pe 28 septembrie.