Pagini

27 septembrie 2010

Short News: Godzilla, Holmes 2, Iron Man 2, Trollhunter

Godzilla se intoarce
Un nou film cu Godzilla are sanse sa vada lumina ecranelor intr-un viitor proiect produs de Legendary Pictures si care va fi un soi de "Batman Begins" pentru seria dedicata celei mai celebre sopirle radioactive din istorie. Intr-un interviu video, producatorul Brian Rodgers da mai multe detalii si precizeaza ca noul film va fi mai apropiat in spirit de originalul japonez, incercind sa evite "aceleasi decizii" luate de producatori in cazul ultimului film american cu Godzilla, cel din 1998, realizat de Roland Emmerich.
Cel mai interesant lucru este ca, de data aceasta, Godzilla se va lupta cu alti monstri gigantici, in cea mai pura traditie nipona. "A nu face asa ceva inseamna a nu respecta «spiritul personajului»", declara Brian Rogers.



Un nou sfirsit al lumii
Variety anunta ca studiourile Warner Bros au achizitionat Expulsion, un nou scenariu sci-fi realizat de Gregg Hurwitz, producator al seriei V. In acest viitor film, este vorba despre un atac terorist care duce la devastarea intregului Pamint si despre un grup de supravietuitori care pleaca in spatiu pentru gasirea unei noi planete locuibile.

Mesaje ascunse in "Iron Man 2"
Regizorul Jon Favreau a precizat ca in scena scena din sediul S.H.I.E.L.D. de la sfirsitul lui Iron Man 2 apar mai "multe monitoare ce prezinta locatii diverse de pe glob dar, in acelasi timp, fac referire la urmatoarele filme cu supereroi produse de studiourile Marvel. Astfel, doua monitoare fac referire la Captain America, unul la Thor iar un altul la Black Phanter. Acest "mesaj ascuns" in film confirma ceea ce banuiau multi si anume ca Marvel planuieste si un film dedicat lui Black Panther, un supererou mai putin cunoscut din menajeria celebrei edituri americane.

Fratele lui Sherlock Holmes
The Hollywood News a anuntat ca celebrul actor britanic Stephen Fry (V de la Vendetta) a fost ales de regizorul Guy Ritchie pentru a-l intruchipa pe Mycroft Holmes, fratele mai mare si mai destept al lui Sherlock Holmes, in viitorul film din seria dedicata detectivului imaginat de Conan Doyle. Alaturi de Fry, Downey Jr. si Jude Law, din distributie mai face parte si suedeza Noomi Rapace, interpreta lui Lisbeth in trilogia Millenium. Nimeni nu stie cine il va interpreta pe prof. Moriarty, dusmanul lui Holmes, desi multi spun ca rolul va aparitie, fara doar si poate, lui Brad Pitt.

Del Toro vineaza troli animati
Cum nu poate sta deoparte de fiarele fantastice, regizorul Guillermo del Toro a semnat cu Disney un contract pentru realizarea primului sau film de animatie, Trollhunters, dar, in acalasi timp. De asemenea, del Toro a acceptat sa fie consultant si producator executiv pentru mai multe productii de animatie aflate in pregatire la DreamWorks Animation: Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom, Puss in Boots si, posibil, Boo U.