Pagini

7 iunie 2011

Short News: Star Trek 2, Cobra si Terminator

J.J. Abrams tine in sah pe comandantul Cobra, The Rock vrea sa fie supersoldat, James Bond isi negociaza o zeita iar Sam Worthington pleaca la un alt razboi spatial in timp ce Terminatorul devine "furios si iute". Mai sunt maimute, extraterestri si cinci feluri de desert verde.

STAR TREK 2
J.J. Abrams, care, pe moment, se gandeste numai la "Super 8", sustine ca ar putea sa amane viitorul episod din seria "Star Trek" daca simte el ca "filmul nu e gata". "Nu cred ca vrea cineva sa vada un film care nu merita banii", spune regizorul. De asemenea, Abrams nu s-a gandit inca daca va turna viitoarea aventura a capitanului Kirk in 3D.

G.I. JOE: COBRA STRIKES
Dwayne Jones aka The Rock poarta negocieri cu studiourile Paramount pentru a prinde un rol in continuarea de la "G.I. Joe". Aceasta se va numit "Cobra Strikes", va fi in 3D si va fi realizata de John M. Chu, care l-a inlocuit pe veteranul Stephen Sommers. Dwayne l-ar putea juca pe Roadblock, unul din nenumaratele personaje din comics-uri si din seturile de jucarii, alaturi de Duke (Channing Tatum), Storm Shadows (Lee Byung-hun) si Snake Eyes (Ray Park). Singura problema tine de Paramount; sefii studiourile vor programa premiera lui "Cobra Strikes" ]n functie de cand are chef J. J. Abrams sa faca "Star Trek 2".

RISE OF THE PLANET OF THE APES
Vreti sa aflati despre ce este vorba in noul reboot / remake al "Planetei maimutelor"? Urmariti clipul urmator:


BOND 23
Actrita Melanie Harris, pe care o cunoasteti drept Tia Dalma/ zeita Calypso din seria "Piratii din Caraibe", negociaza cu producatorii viitorului "James Bond" dar nu sufla un cuvant despre rolul pe care l-ar putea obtine.

TERMINATOR 5
S-ar fi zis ca belele familiale ale lui Schwarzie ar fi trebuit sa ingroape orice nou proiect cu titlul "Terminator" dar, se pare, nu e asa... Ultimele barfe spun ca Paul Walker ("Fast & Furious") ar fi dorit in rolul lui Kyle Reese, interpretat in episodul 4 de "avatarul" Sam Worthington. Despre episodul 5 se mai stie ca va fi realizat de Justin Lin si ca ar trebui sa fie un reboot de succes al seriei.

SAM WORTHINGTON
Actorul australian care, in prezent, toarna "Inclestarea Titanilor 2" la Londra s-a lipit de un nou proiect SF pus la cale de Warner Bros. Se pare ca studioul a dat bani (pe o poveste pe care Aaron Guzikowski o va transforma in scenariu) despre un "razboi spatial".

THE DARK KNIGHT RISES
O poza de pe platourile pe care se filmeaza al treilea "Batman" a aparut pe net si prezinta un cetatean, intr-un costum ciudat, ce se pregateste sa sara de la balconul unui zgaraie-nor. Fanii se intreaba cine este personajul: o fi Bane? o fi Blackmask?

















AREA 51
Regizorul Oren Peli, autorul faimosului "Paranormal Activity" explica de ce nu a terminat inca versiunea sa asupra evenimentelor din "Zona 51". Ei bine, a fost tinut in loc de "Activitate paranormala 2". "Odata ce am terminat cu el ne apucam imediat de «Zona 51»", promite Oren Peli. "Anticipez ca vor termina filmul cam in patru-cinci luni."

STEVEN SPIELBERG
Renumitul regizor recunoaste ca, uneori, se gandeste la o anume scena (nu spune care) din "Falci" care il face sa se antrebe daca, nu cumva, candva, ar putea face o continuare la povestea cu rechinul urias... Pe urma, Spielberg se ciupeste si revine cu picioarele pe pamant...

FRINGE
Actrita Anna Torv a declarat pentru Spilert TV ca filmarile la sezonul 4 din "Fringe" vor incepe peste exact 4 luni.

GREEN LANTERN
Pentru finalul acestei acestei portii de "Short News" va invit la un desert compus din cinci clipuri din apropiatul "Green Lantern".