Pagini

8 august 2011

Short News: proiecte interesante si imagini noi

Conan s-a pus pe scris, Tom Cruise arunca in aer ce poate, Rhianna impusca extraterestri iar marile studiouri anunta tot soiul de filme pe placul amatorilor de cinema fantastic.

Regizorul lui 'Monsters' face un "Star Wars cu roboti"
Englezul Gareth Edwards a dat lovitura la sfarsitul anului trecut cu o productie desteapta despre o invazie extraterestra, Monsters, film realizat cu un buget maruntel. A atras insa atentia Hollywood-ului si, ca o conseciinta, numele lui a inceput sa fie legat de tot mai multe proiecte. Unul este un nou film Godzilla, altul e o continuare de la Monsters, al treilea e un proiect SF top secret, in colaborare cu rusul Timur Bekmambetov (Wanted, Nightwatch, Daywatch). Sursele celor de la Slashfilm sustin ca proiectul respectiv are ca personaj un pusti de 5 ani care, impreuna cu un robot, cauta urmelele omenirii disparute printr-un univers in care exista doar creaturi electronice. Proiectul ar fi fost vandut producatorilor drept un "Razboiul stelelor numai cu roboti”. Pana cand acest film va fi gata, puteti incerca cu incredere Monsters.

Misterele de la Disney
Mai precis: studiourile lui Mickey Mouse au anuntat ca vor lansa doua filme inspirate din comicsuri Marvel pe 16 mai 2014, respectiv 27 mai 2014, fara a preciza insa titlurile lor. Probabil, unul dintre aceste ar putea fi Captain America 2, celalalt filmul cu Doctor Strange (mai multe aici) despre care s-a vorbit saptamana trecuta. De asemenea, mai apare in grila de programari un film produs de Pixar pe 30 mai 2014, si un nou film al excelentului Henry Selick (Nightmare Before Christmas, Coraline) pe 4 octombrie 2014.

Viitorul film cu Spider-Man va avea premiera americana pe 3 iulie 2012.

Asa cum puteti vedea mai sus, a aparut prima poza cu Dwayne Johnson alias The Rock, asa cum arata el in rolul lui Roadblock, in G.I. Joe Retaliation.

O noua poza cu Tom Cruise (avand in fundal o explozie) din viitorul Mission: Impossible - Ghost Protocol a aparut la Yahoo Movies. Al patrulea Mission: Impossible, regizat de Brad Bird (The Incredibles, Uriasul de fier) vine in Romania in luna decembrie si arata foarte bine, dupa cum puteti vedea aici:

Conan scrie un 'Conan'
Increzator ca noul Conan Barbarul 3D va avea succes la incasari, Jason Momoa, interpretul rolului principal, s-a apucat sa scrie scenariul unei continuari. "Am scris-o, sa vedem daca o vor accepta producatorii!", a declarat Momoa pentru Crave Online. "Scenariul meu este adaptat personajului dar se ocupa mai mult de creaturi mitice".

Rhianna se bate cu extraterestrii
V-am spus deja ca vedeta R&B Rhianna isi va etala talentele de actrita in Battleship, filmul de bataie navala cu alienii pe care il pregateste Peter Berg (Hancock, The Kingdom - mai multe amanunte aici). Pe net a aparut prima poza cu Rhianna pe post de soldat.

Studiourile Marvel negociaza in prezent cu unul dintre realizatorii seriei Urzeala tronurilor, Brian Kirk, caruia vor sa ii ofere postul de regizor al lui Thor 2, ramas vacant dupa retragerea lui Kenneth Brannagh.

'Scurt circuit' se intoarce
Short Circuit a fost o comedioara SF din 1986 despre un mic robot militar care devine independent si pacifist. Dimension Films, specializati in horror, vor sa faca un remake si au dat proiectul pe mana regizorului Tim Hill, realizatorul recentului Hop.

Celebrul Bruce Campbell, cunoscut din rolul principal al seriei horror Evil Dead si din serialul Brisco County Jr, a primit un rol nespecificat in Oz: The Great and Powerful, viitorul film al amicului sau, Sam Raimi (Spider-Man)