Pagini

27 martie 2012

'Starship Trooper: Invasion', întoarcerea gândacilor animaţi

Dacă nici după o tonă de filme şi mii de ore de Starcraft nu v-aţi săturat de împuşcat gândaci extratereştri, prăgătiţi-vă armele laser pentru la vară.

Celebrul roman al lui Robert Heinlein a fost excelent adaptat de Paul Verhoeven în 1998 dar, din păcate, "urmaşii" lui cinematografici nu au fost la înălţime. Ne putem aduce aminte însă de o simpatică serie animată pentru copii şi de campaniile cu şi contra colcăitoarei rase Zerg din seria de jocuri video Starcraft.

În vara aceasta însă, Sony vine cu un cadou: un film de animaţie CG numit Starship Troopers: Invasion care va fi lansat direct pe DVD - rezulta că va fi de găsit la noi la fel de repede cât poţi pronunţa cuvântul "download".

În acest Invasion, gândacii cei mulţi şi răi atacă un avanpost terrian iar trooperii stelari sunt trimişi într-o misiune de salvare ce ascunde numeroase secrete şi care ar putea conduce "în locuri mai primejdioase decât şi-ar putea închipui cineva".

Ce face acest film interesant este că cei de la Sony l-au adus ca regizor pe japonezul Shinji Aramaki ale cărui talente (mai ales în coregrafierea scenelor de acţiune) le-aţi putut urmări deja în Appleseed: Ex Machina.

În rest, trailerul de mai jos vorbeşte de la sine: